Csecsemő hozzátáplálás

Elsődleges célom a fiatal generáció egészséges táplálása, egészség nevelése, amivel a betegségek kialakulását is megelőzhetjük pl.: elhízás, cukorbetegség, szív és érrendszeri megbetegedések. Mind elkerülhető, illetve késleltethető, ha idejében a megfelelő táplálkozást alkalmazzuk! Ezt már célszerű elkezdenünk a kismama táplálkozásával, de elkísér a szoptatás, illetve a hozzátáplálás időszaka alatt is, nem kevésbé az óvodás kort és a kisiskolásokat, természetesen egy egész életen át!

Konzultáció, kismamák, és szülők részére, akikben kérdések merültek fel a hozzátáplálásban, illetve a legfrissebb kutatásokon alapuló módszerekkel szeretnék táplálni gyermeküket.

Szeretnék minél szélesebb körben információkat eljuttatni a szülőkhöz, ezért 2019. február óta foglalkozok egyénileg is a táplálkozás tanácsadással. Baján a Sugó-medben várok minden korosztályt, gyermeket, szülőket, felnőtteket, aki dietetikus szakembertől, hiteles információkra kíváncsi és aktívan szeretne tenni az egészségéért. Fordulhat hozzám mind egészséges, mind már valamilyen betegséggel küzdő ember. Abban segítek, hogy a számára megfelelő módon, korának, nemének, testiadottságainak és ízlésének megfelelően, egészséges táplálkozást tudjon kialakítani.

Nem csak dietetikus, de gyakorló édesanya is vagyok. Ezért számomra is fontos, hogy gyermekem mindenből a legjobbat kapja, így a táplálkozásban is. Mi is végig jártuk a hozzátáplálás iskoláját, így nem csak mások tapasztalatai, de saját tapasztalataim is segítik a munkám.

Érdekel miért fontos az első 1000 nap, vagy, hogy mikor érdemes elkezdeni a hozzátáplálást?

Segítek a szülők számára betartani az étkezés játékszabályait. Nagy jelentősége van az első kóstolásnak és hogy az milyen előkészítés után történik meg. Megmutatom, hogyan érdemes kínálni, milyen állagokkal, mikor lehet próbálkozni.

  • Allergének bevezetése
  • Hogyan kínáljuk a babát?
  • Mit, mikor, hogyan vezessünk be?
  • Mikre érdemes odafigyelni?

 

 

 

 

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Please enable the javascript to submit this form